A vevő igényekkel és elvárásokkal párhuzamosan, a konfekcionáló gépek úgy lettek kialakítva, hogy a simítózáras tasakokra már lyukasztás és tűperforálás is elhelyezhetővé vált. A tűperforálás vagy más néven mikroperforálás az extruder gép átalakításával, perforáló henger beépítésével vált kivitelezhetővé.
Míg a simítózár felett kezdetben csupán körlyuk elhelyezése volt lehetséges, jelenleg az euro lyukasztók kivitelezése is megvalósult. Mindezzel párhuzamosan szellőző lyuk felvitele is megoldódott. Ezt követően az úgynevezett alsó redős kivitelű simítózáras tasak gyártása is bevezetésre került.

A simítózáras tasakokat piros jelölő csíkkal gyártottuk a kezdeti időszakban, de az újrahasznosíthatóság miatt ezen piros csíkot elhagytuk, mert  a natúr fóliát megszínezte és így ennek az újrahasznosítása problémát jelentett. Jelenleg a gyártás féltucat extruder- és konfekcionáló gépen történik. A simítózáras tasakok gyártásának hatékonyságát folyamatosan növeljük és a távolkeleti konkurenciákkal  szemben a versenyt fel tudjuk venni a kapacitás bővítésnek köszönhetően.