Minőség- és Környezeti politika

MINŐSÉG IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A vevői igény mind teljesebb kielégítése, valamint termékeink minőségének megőrzése, illetve javítása érdekében minőségirányítási rendszert működtetünk, mely rendszer 1998-tól az MSZ EN ISO 9002:1994, 2001-től az MSZ EN ISO 9001:2000, 2009-től MSZ EN ISO 9001:2009, 2017 óta pedig MSZ EN ISO 9001:2015  illetve MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány szerint tanúsított.

KÖRNYEZET IRÁNTI ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

A PoliCell Kft. vezetői, és minden munkatársa elkötelezte magát a környezet védelme, a vonatkozó törvények, jogszabályok, előírások betartása és a környezetszennyezés megelőzése mellett. Ezért tevékenységeink során megkülönböztetett figyelmet fordítunk a környezeti erőforrások gazdaságos felhasználására, valamint a káros hatások csökkentésére, kiküszöbölésére.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

A környezetvédelem iránti elköteleződésünk okán és az újrahasznosítás jegyében, minden partnerünk számára lehetőséget biztosítunk az általuk felhasznált polietilén termékek tiszta állapotban történő visszaszállítására, melyet válogatás és regranulálás után, újra kész termék gyártására alkalmas granulátummá alakítunk.

 

A termék előállítás során figyelmet fordítunk arra, hogy az alkalmazott anyagok a környezetvédelmi szempontoknak megfeleljenek:

  • eleget tegyenek a törvények, jogszabályok előírásainak;
  • az alkalmazott anyagok ne legyenek a környezetre ártalmasak;
  • a termelési tevékenységekhez és a gépek, berendezések működtetéséhez a lehető legkevesebb energiára legyen szükség;
  • a környezetbe kibocsátott anyagok a lehető legkisebb károsodást okozzák;
  • alkalmazottainknál minden szinten előmozdítjuk a felelősségtudatot a környezetvédelemért;
  • termékgyártás esetében minden új eljárás környezeti kihatását felbecsüljük, hogy az megfeleljen a technika mai állásának;
  • a vezetés rendszeres felülvizsgálatok segítségével értékeli a környezetirányítási rendszer hatékonyságát a megtett intézkedések alapján, és biztosítja az előírt célok megvalósítását.

 

 

 

 

Mindezek elérését megfelelően karbantartott eszközállománnyal és felkészült, folyamatosan továbbképzett személyzettel valósítjuk meg.

Céljaink elérése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2000 mellett 2008. július 01-től az MSZ EN ISO 14001:2005 előírásainak megfelelő környezet irányítási rendszert vezettünk be, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. pályázati úton nyújtott anyagi segítségével.

A továbbiakban a kettőt, mint integrált irányítási rendszert működtetjük, folyamatosan gondoskodva annak továbbfejlesztéséről!

 

 

Tanusítványok

A JELEN PROJEKT AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL VALÓSUL MEG. (GINOP 1.3.2-15-2018-00039)